Leikkikenttä

Tämä sivu päivitetty 22.11. 2018

Kylissä on kesäkuussa leikkikenttätoimintaa

Ohjaajia on arkipäivinä Tuiskulan, Kepolan koulun, Lallin koulun/ Museokoulun ja Vuorenmaan leikkikentillä. Lallin koulun ja Museokoulun leikkikenttä on vuorovuosin, vuonna 2019 ovat lapset taas Museokoululla.

Leikkitoimintaan voivat osallistua yli 4-vuotiaat sekä nuoremmat huoltajan kanssa. Hinta on 12 € koko jakso (sisaret 5€). Satunnaiset leikkijät maksavat 1€/kerta. Hinta kattaa vakuutuksen. Ohjaukseen voivat osallistua kaikki leikkikentälle ilmoittautuneet ja muut kertamaksulla.

Ohjaajien työnantajina ovat Köyliön kyläyhdistykset: Kankaanpään, Kepolan, Ristolan Tuiskulan,Voitoisten, Vuorenmaan ja Yttilän kyläyhdistys. Säkylän Urheilijat ovat järjestäneen muutamana vuonna kentille myös liikuntaohjaajan liikuttamaan lapsia erilaisten leikkien avulla.